Proiecte selectate

Proiecte selectate

Vă prezentăm proiectele pe care le vom susține împreună după primul Apel de idei.

Au fost înscrise 55 de idei, dintre care 46 au respectat direcțiile anunțate ale Fondului. 8 au fost selectate pentru finanțare în acest moment – felicitări!

Toate ideile primite sunt necesare în democrația românească, dar suma totală de care ar fi nevoie pentru realizarea lor depășește 3.000.000 de lei. Le mulțumim inițiatorilor – ideile lor rămân în cursă pentru următoarele apeluri și ne dorim să le putem realiza împreună curând.

Obiectivele acestui prim Apel de idei au fost să putem sprijini rapid cât mai multe proiecte mici și medii, cu un termen scurt de implementare, buget potrivit și rezultate măsurabile.
De aceea, echipa Fondului a analizat și selectat proiectele în această fază incipientă. Vă amintim că la următoarea rundă de finanțare, câștigătorii vor fi desemnați de către comunitatea donatorilor – adică de fiecare dintre voi – alături de Consiliul director.

Vă încurajăm să citiți cu atenție proiectele câștigătoare și să povestiți despre ele prietenilor, colegilor, vecinilor. Nu uitați să le spuneți și că mulțumită vouă, membrilor fondatori, aceste proiecte se vor realiza și vor face România un pic mai bună pentru fiecare dintre noi.

Succes!